Bijna zover!!! - Reisverslag uit Valkenswaard, Nederland van Lieke Eijnden - WaarBenJij.nu Bijna zover!!! - Reisverslag uit Valkenswaard, Nederland van Lieke Eijnden - WaarBenJij.nu

Bijna zover!!!

Door: Lieke

Blijf op de hoogte en volg Lieke

11 September 2007 | Nederland, Valkenswaard

Jaja,

Nu is het bijna zover!!! :-S
Morgen vertrek ik naar Sydney.

Ik had gisteren nog wel een tegenslag, want mijn trip naar Thailand gaat niet door :-(
Ik kreeg te horen dat ik op de terugweg maar 1 stopover mag maken in Azië, dus heb ik voor Bali gekozen ;-)
Ik zal over een paar jaar nog wel naar Thailand op vakantie gaan :-)

Maar nu even over mijn voorbereiding op morgen :-S. Ik vind het nu wel erg spannend worden hoor, maar het is wel gezonde spanning ;-)

Ik ga vanavond mijn backpack inpakken om te kijken of alles erin past, maar ik wil maar 14 kg meenemen. Dus dat wordt effe aanstampen :P

Verder word ik morgen met de auto naar Schiphol gebracht door mijn pa en ma :-).
Gelukkig maar dat we een "auto" nu hebben, want anders had ik met de bus en trein moeten gaan :-S.

Als laatste wil ik jullie nog vertellen dat ik samen met Charlotte (meisje van 18jr) naar Sydney vlieg, dus ik heb onderweg een kletsmaatje :-).

Tot de volgende keer (waarschijnlijk uit Sydney dan),

Lieke

P.S. Ik ga 24 september een cowgirlcursus volgen en 8 oktober een surfcursus :-). Dus er staat jullie nog genoeg te wachten over mijn avonturen :P

• 11 September 2007 - 20:04

Cathrien De Win:

Nou Cowgirl, zet 'm op!! En..vertoon je kunsten zodra je terug bent in het vertrouwde Holland. Wij denken aan je. Goeie reis meisje, wees goed voor jezelf en tot ziens!!!!!!!!!!!!

• 11 September 2007 - 20:18

Yvonne:

All right girl...hit um, of gewoon op z'n Valkenswirds....
    Er tegen aan meisje, en maakt er iets schôns van.Geniet!!
    Goede reis!

• 11 September 2007 - 22:09

Elly Vd Vaart:

Cowgirl... is dat op z'n perd? Nou nee ik fiets wel, dat surfen lijkt me wel super cool daar. Geniet ervan!!!

• 14 September 2007 - 19:52

Lydia:

haha ben wel erg benieuwd naar je cowgirlcursus, en dan vooral naar de foto's! Succes meis!
    Lijkt me wel gezellig zo met zo'n meiske in t vliegtuig, babysit Liek..

hoe bevalt je overlevingspakketje tot nu toe? ;)

Liefs Lyd

Lieke

Hey people, Nu ik mijn HBO studie Personeel en Arbeid heb afgerond, neem ik de kans om meer van de wereld te zien. Ik vertrek vanuit Nederland naar Australië, waar ik in Sydney land. Van daaruit ga ik vanuit het zuiden naar het noordoosten verder reizen. Na Australië wil ik misschien nog naar Nieuw-Zeeland, Indonesië en Thailand. Dus ik heb plannen zat!!! Groetjes, Lieke