Vliegreis en aankomst
Door: Lieke
Blijf op de hoogte en volg Lieke
15 September 2007 | Australië, Sydney
How your doing?
Here is everything OKAY!!!
De vliegreis was ontzettend laaaaaaaaaaaaaaaaaang :-( Echt niet te geloven, maar ik ben veilig aangekomen hoor :-)
Om 16.25u vertrokken vanuit Amsterdam naar London samen met Charlotte. Dat was wel leuk en gezellig.
En ja, ik heb mijn ouders moeten uitzwaaien :') Achja, over een half jaar zie ik ze toch weer terug :P hihihaha
Toen we in London aankwamen, merkten we tijdens de controle van de douane (je werd bijna uitgekleed: schoenen uit en door de scan) Het viel me nog mee dat ik de rest aan mocht houden :-S
In London hebben we zo'n 6 uur de tijd moeten doden, maar dat ging wel samen met Charlotte, Niels en Frank. Frank gaat ook naar Sydney, dus ik heb nu al een maatje voor in Sydney ;-). Niels ging richting Perth, maar het was gezellig hoor :-) Ik heb ontzettend gelachen.
De reis van London naar Sydney via Bangkok was verschrikkelijk. Het enige voordeel was dat we films (Mr. Brooks, License to wed, Fantastic 4: the silver surfer) konden kijken en met elkaar konden kaarten. En de vlucht was ontzettend goed verzorgd, ook al blijft het vliegtuig eten ;-)
De reis van Bangkok naar Sydney was een kind van ongeveer 1 jaar de hele reis aan het krijsen :-(.
Ik denk dat ik alles bij elkaar vanaf de vlucht vanaf Amsterdam ongeveer 3 uurtjes geslapen heb :-S
Magoed, eenmaal aangekomen (6.30u) in Sydney en de douane voorbij (oftewel 2 2uur verder) kwamen we bij de aankomsthal terecht. Toen hebben we ongeveer 1,5 uur gezocht naar het bordje met "AIFS" of "Work and Travel in Australie", maar niet gevonden. :@ Iemand zou ons ophalen van het vliegveld, dus hebben we gebeld naar het centrale nummer. Ze zouden iemand sturen en dat duurde 20 minuten.
Hehe, eindelijk kwam de chauffeur. En wat doet die: hij zet ons bij het volgende stoppunt eruit om over te stappen in een ander busje (moesten half uur daarvoor wachten). Maar dat is hier de mentaliteit he ;-)
RELAX, TAKES IT EASY !!!
Rond 10.30uur kwamen aan bij ons hostel. Gelukkig konden we meteen onze kamer in. Tja, het is hier wel gemengd, maar ik zal de jongens wel van me af slaan hoor :P
TOT dusver mijn verhaal over de reis en aankomst ;-)
Lees strax maar meer over mijn eerste dagen in Sydney!!!
Dikke kus,
Lieksku 8)
15 September 2007 - 12:51
Lyd:
Dan maar hopen dat er nog lekkere mannelijke backpackers rondlopen! ;)
Wen er maar aan dat alles relaxed gaat, op tijd kom je toch niet, leg je er maar vast bij neer :p
Meis, ik wens je onwijs veel plezier!
Liefs Lyd -
17 September 2007 - 07:13
Yvonne:
Zo...het begin is gemaakt.Als je na zo'n enerverende reis nog"easy"bent, komt het wel goed voor de rest van jou verblijf daar! Leuk dat je al wat contacten hebt opgedaan onderweg. Er zullen er vast noge vele volgen....
Lieke, ga je avontuur beginnen, ben erg benieuwd wat of wie jou pad nog gaat kruisen de komende tijd.
liefs, Yvonne